C blir...

A...

Kl:10.30 
 så började jag städa mitt rum de va liiite stökigt.

Kl:13.00 
 hade vi spelar möte med volleybollen.Vi fikade (dregle dregle dregel) och bestämde att vi ska fara på boda borg för att lära känna varanda bättre (vi har ju faktiskt bara spelat med varanda 5-6 i år)

Nu kl:17.40 ska jag fara till mina kusiner och äta middag.



Kram jossan

Dancehall...

... Is the shit.

Första riktiga danslektionen idag var gaaanska så jobbigt sak jag säga. Efteråt när Julia och ja skulle gå upp för trapporna dog vi nästan (Piiiinsamt) ..

Va me Sofia efter skolan vi gick hem till mej och hon såg på tv medans jag sov Känner mig väldigt social. 
Sen så bakade vi KAAAKOOR :D Mummms..

Nu sitter jag här och har väldigt trevliga samtal med några små filurer bla med min tjockispartner Julia och vi pratar så klart om MAT. Med Josefin(mycket fint namn döpt efter mej nää men hon kunde ha varit.)  och vi pratar om en massa danskurser och på tal om de så funderar på att gå dancehall men vet inte riktigt (tänk tänk tänk)..


Kram Jossan

Tjaalalalalalalaalala 2

Jag har fina vänner som har fina datorer. Dessa är av samma slag som min. Skillnaden ligger hos ägarna. Mina vänner glömmer inte laddaren i skolan. Nu kan jag fortsätta mitt viktiga arbete...Tack :)

ps. det var faktiskt viktigt..ds.

Tjaalalalalalalaalala

Det är sjukt nice att glömma laddaren på skolan!!
NOT

Och när dom hade avstannat helt tog han ett djupt andetag och torkade sina kinder

Till att börja med kan jag säga att valet av rubrik beror på att jag sitter i samma rum som min moder och hon lyssnar på någon vacker talbok. När jag vistas i närheten av sådana (böcker, inte mammor) hör jag bara enstaka meningar och lägger man ihop dessa kan de ibland bilda helt andra innebörder än den egentliga.
De e inte proffisionellet
Nej, det är det inte. Som proffs ska man kunna göra minst två saker samtidigt och uppenbarligen kan jag inte det.
Ojdå, vad tråkigt
Ja, jättetrist faktiskt.

Jag kan meddela att vi idag inte riktigt varit lika mycket datanördar (jag minns inte om jag eller Loppis berättade om detta?) som under gårdagen. Det är helt okej. Nästan mer än helt okej.

Det värkte i hjärtat på honom med tanken på vad hon måste ha utstått.
Vacket.
Nej, hon har blivit mördad.
Nu kan det bli riktigt tragiskt...
I hennes hand.
En mycket liten kvinna.

Ikväll sa vi på återseende till Emma. Hon åker nämligen till Frankrike och utvecklar sina kunskaper inom franskan lite. Jag hoppas att vi kommer förstå henne när hon kommer hem så vi fortfarande får äran att umgås med vår vän.
Emma, jag kommer sakna dej men se till att ha det riktigt, riktigt fint och lära känna många fina franskor och baguetter! Ta hand om dej! 

Han har dom på kontoret
Det kan jag tro.. 

Avslutningsvis ska jag säga att jag är grymt besviken på mej själv. Hela gårdagen gick jag och tänkte att jag skulle ge min systers man ett gratulationsinlägg då han fyllde år igår. Så blev det inte och det är inte okej men...
Grattis i efterskott!! =) 
Jo The Pro, du kan ju hälsa till honom för jag är inte säker på att han läser själv..

Dagens citat
HEEELT borta!

//Jullsie (sånt här ska jag inte skriva själv...)


Grattis...

...Till mej! 

Sitter i vårat kära omklädningsrum och skriver (det första inlägget från skolan Grattis till mej)  smatlidigt som jag  pratar med  Amanda,Amanda,Rebekka och Nina.

Idag har vi haft 3 lektioner först balett sen matte och sist men inte minst idrott. Det dryga är att vi slutar tre iaf men men.

Jag vart sjukt taggad på balett efter att vi haft genomgång idag.
Trikåer,dräkt,skor och en knutt mitt på huvudet låter helt underbart.HAHA!

Väntar på att mamma och Jessica ska komma och hämta mig dom sa typ halv 4 - 4 men ICKE nu äre halv 5 JIPPI  sitta själv i ett omklädningsrum i typ 18timmar.Vi ska  fara och köpa alla saker jag behöver t.ex. streetskor,trikåer och MAAAT!! ;D

Som min kära tjockispratner Julia skrev så kommer jag troligen vara den som skadar mej mest under dom här 3åren på dans. Jag har inte ens plockat bort kryckorna från mitt rum sen någon *host*Max*host* fällde mej på idrotten.
På tal om idrott så nu tusan ska jag ha mitt MVG!!




Dagens skämt.

3 killar kom upp till himlen och vid porten mötte dom sankte per.
Han frågade hur många gånger de hade varit otrogna.
Den första killen svarade fyra. Jaha då får du en opel sa sankte per.
Den andra killen svarade två. Jaha då får du en volvo.
Den sista killen svarade att han hade haft ett väldigt lyckligt förhållande och aldrig behövt vara otrogen.
 Jaha sa sankte per då får du en mercedes.
Några dagar senare möttes killarna vid ett rödljus,
de två första undrade varför den tredje var så ledsen han hade ju en mercedes.
Jo sa han jag såg just min fru på cykel.

Kram Jossan!





Fingerprints of the voice of truth so who am I on our stained glass masquerade?

Att fyra låtar kan betyda så mycket under så lång tid är ganska obegripligt faktiskt..

Såå.. Min tekniska hjärna har nu gått på högvarv ett tag när jag tidigare gav mej på ett försök att hantera min ipod, i konbination med dator, för andra gången. Resultatet blev en mycket less Julia samt alldeles för lite energi över till Break A Leg.

Break A Leg, har vi berättat varför vi kallar denna otroligt stiliga och mycket personliga blogg för det? Jag tvivlar. Därför tar jag det nu...

Jag och Jossan går, tillsammans med 14 andra töser, på dansprogrammet och detta kan leda till oanade konsekvenser. Ett exempel är brutna ben. Därav Break A Leg. Frasen är dock dubbeltydig då den också, som ni säkert redan vet, betyder "Lycka Till". Detta behöver vi verkligen kan jag säga! Vi inte har alltför stora erfarenheter inom vissa dansämnen. 

Loppis kan också behöva ett personligt lycka till då hon har en tendens att skadas (bara för att jag skrev såhär kommer jag säkert skada mej före), både av egen olycka och på grund av andra.
Min så kallade fejkkompis stod för en skada. Den gjorde så att hon förlorade ett väntat MVG i idrott och var i ett indirekt behov av kryckor när vi åkte iväg på klassresa till götet. När hon sedan var återställd från denna lilla stämpling (?) bestämde hon sej för att ge sej ut och springa. Ryktet har gått på byn och det säger att hon inte kom särskilt bra överens med sina skor. Detta ledde tydligen till en smärta i foten under en längre tid samt inställda träningar under ett bra tag.
Här har ni två av ett x antal skadehistorier runt vår loppa så därför tycker jag att alla som läser detta önskar henne lycka till i form av kommentar nedan. Nu är det bara att lyda!

Dagens citat
"Åh, jag ska nog göra ett eget rum på fronten där bara Jag får komma in."

Ps. Josefin min vän, du får rätta eventuella fel om dina erfarenheter i ditt eget inlägg sen. Ds

Pytt i panna blir en ...

... Grönsaksbiff på en helg.

Fem jobbiga saker med buss.
1 - Dom går alltid på fel tider.
2 - Man blir jämt trött av att åka.
3 - Man blir jämt hungrig av att åka
4 - Dom går inte alltid upp till längret.
5 - Folk som står upp bara för dom inte vågar sitta brevid någon okänd.


USCH idag till lunch fick vi någon biff som de typ rann vatten ur.
Jag kommer vara hungrig i 3 år INTE okej.

Nu sitter jag iaf och äter en supergo macka (dregel dregle dregel) vilket jag förtjänar efter att ha gått hela västerås med mamma och hon går INTE sakta.


 Dagens fråga - Varför är alla som heter Josefin blonda?


Dagens skämt.
Varför ville inte blondinen bli Jehovas vittne?
Hon sa att hon inte såg olyckan.

Kram Jossan

Konsten av dra ut på sitt skrivande

När jag startar detta bloggande är klockan 19.03 och när jag avslutar gissar jag att den kommer vara minst 40 minuter mer. Det är nämligen så det fungerar när jag skriver inlägg; det har ofantligt lång tid då jag har en tendens att hitta på annat eller samtala med någon fin människa på msn samtidigt. Effektivitet är inte ett beskrivande ord för tillfället. Jag gissar dock att det räknas smula orutinerat att avslöja sånna mörka sidor. Men det är lugnt, jag är nybörjare. 

På tal om nybörjare kan jag ju påminna om att tematävlingen fortfarande är igång men varken jag eller Loppan har ansträngt oss särskilt mycket för att skriva enligt denna. Jag gissar däremot att det lyser igenom ändå. Det borde göra det. Nu är jag mycket tydlig. Extremt.

Än har jag bara skrivit i tio minuter men med tanke på hur lite jag har präntat ned borde det gått betydligt snabbare. Som sagt; jag är inte den effektivaste av människor. Inte lika effektiv som min gode vän som fick uttalandet "Du är både snabb i duschen och effektiv i sängen" om sej. Detta yttrades på ett läger då min vän, vi kan kalla henne Berra, hann gå in i rummet, lämna all packning, duscha och bädda (då menar jag med lakan och hela kitet) under samma tid som min andra vän endast gick in i rummet och satte sej på sängen. Det var å jag fick det berättat iallafall. Av vän nummer två. Försvarat kan man då alltså också kalla det.

Dagen, jag har ju faktiskt inte ens kommit till den än, har tett sej på föjande sätt:

- Jag vaknade.

- Jag klev upp.

- Jag duschade.

- Jag gjorde mej i ordning

- Jag åt frukost.
Om resterande delar skulle presenteras lika ingående skulle det för det första ta väldigt lång tid att skriva, för det andra bli ett sanslöst långt inlägg och för det tredje vara totalt ointressant att läsa. Därför ökar jag på en del och berättar endast om guldkornen.

- I väntan på bussen insåg jag att det skulle bli en varm dag och ståendes på stationen i munkjacka (hatar ordet!!), sjal och jacka kunde jag kan inte påstå att jag frös.

- Teaterlektionen var mycket intressant då vi bland annat skulle bygga ett hus av luft. Min grupp hade några smärre kommunikationsproblem vilket ledde till att vårat tyvärr kanske inte blev det mest bovänliga.

- Till lunch serverades det grönsaksbiffar men detta i sej ses nog inte som särskilt roligt. Det komiska tillkommer när man vet att vi i fredags åt Pytt I Panna på vegvis (alltså potatis och grönsaker i mindre bitar) och att konsistensen på denna var väldigt mos- och kladdbar. Vi pratade då om att de säkert skulle trycka ihop pytten till biffar på måndag (våran matsal är inte känd för den bästa maten) för att återvinna så mycket som möjligt. Vad händer då idag? Ja, menyn gjorde mej inte överlycklig om man säger så...

- När den biffen var kirrad (stelt och mycket ansträngt skratt) följdes dagen av en rad teoretiska ämnen vilket ledde till viss trötthet, icke-koncentration och sjuk humor hos vissa.

- Under resan hem hittade jag ett spännande musik-quiz på min ipod och kunde därför hålla humöret uppe ett bra tag. 

- Väl hemma bjöds det på Pizza till middag så nu sitter jag här och är uppblåst. 

Sådärja! Nu kan jag meddela att klockan är 19.47 och än så länge har det alltså gått 44 minuter. Tilläggas bör att jag inte alls ansträngt mej för att dra ut på tiden.Vad kan man dra för slutsatser av detta? Att jag känner till mej själv och mitt skrivande mycket väl och att jag är en ytterst ineffektiv människa på bloggen kanske. Sedan har jag fortfarande två saker kvar att meddela, plus ett citat och en snabb genomläsning, så min gissning är att det kommer dröja minst tio minuter innan jag är klar. Jag ska dock försöka fatta mej kort.

Meddelande 1: För första gången bloggar jag från min skoldator. 

Meddelande 2: I kväll klockan 20.00 (alltså om några få minuter) går en av de skönare filmerna, nämligen Mean Girls. Den är egentligen mycket löjlig men otroligt lättsam att se. Snart ska jag bänka mej och haka på min systers hejdundrande tv-kväll som hon planerat. Från klockan sju fram till midnatt har hon hittat diverse program att roa sej med. Inte illa faktiskt. 

Så, avslutningsvis är det dags för dagens citat. Så här långt in i bloggvärlden kan jag ju passa på att säga att de flesta av mina citat inte alls är dagsfärska utan mer de första som dyker upp i mitt huvud när jag skriver.

Dagens citat (uttalas aningens knaggligt)
"Vilka ska dansa?
Ni kan dansa.
Jag hämta godis."

Tidpunkt: 20.09
Sammanlagd tid: 1 timme, 6 minuter


Ibland passar inte allt

Nej, verkligen inte! I en tack-dikt till er som hittat hit utan länkande passar det inte att sedan lägga in ett citat. En dikt är en dikt och sådana kräver egna inlägg. Det är alldeles för mycket stämning..typ..

Därför kan jag nu skriva det som inte passade sist. Citatet. Detta handlar om palt och är en beskrivning av denna norrländska och mycket goda maträtten.

Dagens citat
"Det smakar ju som potatisbullar fast jättesegt."

Tackar och bockar

Kära vänner, med hår eller skägg
jag vill tacka er att ni minns Break A Leg
Att ni tar på ert ansvar att oss kolla upp
så vi slipper göra en länka-på-apberget-kupp

Detta är nåt mycket vanligt i branchen
Kan man samla läsare, ja då tar man chansen
Ni vet att jag gjort likadant kan jag tippa
men tro mej; det är nåt jag helst vill slippa

Ty det är mera status och ger bättre betyg
om ni hittar hit utan apberget-flyg
om ni av er själva skriver in vår adress
och läser ett skämt när ni dör av tristess

Men om ni oss hittat genom en länk någonstans
tro mej, ni uppskattas lika mycket som dans
För kom ihåg att just Du är underbar och unik
och på bloggen höjer du vår statistik

C som i sämst...

... Men de går ju inte sämst börjar inte på B.


FREDAG:

JESSICA HAR KOMMIT HEM!! :D

Eng - Vi pratar om siffror som betyder något för en
Sh -  Vi ska säga våra namn,vart man bor,favorit mat osv.. Jag och Amanda sitter och skrattar hela tiden.
Sv - Vi kör namnlekar.
LUNCH
est - Vi pratar om jazz.
Hämta våran dator :D

Vart man än gick så såg man folk sitta och leka med sin dator.
Tönt ettorna är igång!

 Jag och Julia har börjat äta som hästar.
Igår när vi kom hem från skolan så for vi hem till Julia och fikade vi tänkte vara lite nyttiga och äta mackor.
30min senar var halva osten borta då kan ni tänka er hur mycket vi åt. haha!!

Jag,Julia,Amanda och Emelie såg på filmer från när vi va små GUD VA ROLIGT..
Vi hade ju dom bästa danserna måste jag säga. HAHAH!


Guitar hero Emelie utklassade oss alla.


LÖRDAG:

SOL SOL SOL SOL SOL ...

Idag har jag gjort så mycket som ingenting.

Julia min tjockispartner har blivit sjuk stackarn!
KRYA PÅ DEJ <3



Dagens skämt

Det var två blondiner som satt på en parkbänk i Trollhättan och diskuterade,
När den ena blondinen frågar den andra.
- Vart är det längst till månen eller Borås?
Då svarar den andra.
- Men hallåååååååå, ser du Borås eller?

Kram Jossan

Sånt som kan göra dej glad, del 2

På allmän begäran, iallafall från min syster, kommer härmed listan på sånt som kan göra dej glad, del 2:

- När du i slutet av november tittar ut genom fönstret, mot gatlyktan, och ser mycket små och väldigt vita frön trilla ned från himlen. Att det var snö jag pratade om förstod nog de allra flesta. Finns det något med högre mysfaktor i vår elfte månad?
- Pollykaka vid rätt tillfälle. Kommentarer överflödiga.
- När du klarar medel på Guitar Hero bättre än väntat. Detta fick jag erfara igår och är därför mäkta stolt!
- När du har en alldeles ledig kväll och inser att det går nåt mysigt program på tv. Med andra ord kallas det chill och är mycket bra.
- Långa telefonsamtal med goda vänner. Det var Amanda som öppnade mina ögon för detta och jag är henne evigt tacksam för alla pratstunder.
- När du ska tillreda något i köket och ser att sopkorgen är tom. Motsatsen är fruktansvärd så det är inte konstigt att man blir glad.
- Tjuvlyssnat. Helt makalöst!
- Lussebullar. Soligt gula, underbar doft, fantastisk smak, härlig stämning och trevligt tidpunkt på året. Kan det bli bättre?
- Kopiöst bra ordval. Lite roar små. 
- När du knåpat ihop en lista på tio punkter och inser att du äntligen är klar. Jag kan säga att jag känner till situationen. 

Dagens citat:
Men det går ju inte, sämst börjar ju inte på B!
- Nej, jag är medveten om det smurto...

//Julia

Julia har mycket bra lokalsinne, få smeknamn och bryr sej inte alls om väder och vind

Idag mina vänner har Julle mycket att berätta! Solen lyser in genom fönstret men trots detta blir hon inte bländad. Om hon inte lyfter blicken märker hon inte ens de mycket oroväckande molnen på himmlen och hon tror nästan att det fortfarande är sommarlov. Fröken Juttan som anade att hon inte är av den sortens människa som påverkas särskilt mycket av vädret har nu insett motsatsen. Den runda, gula cirkeln gör henne mycket glad.

Ibland får Jullan och Loppan glada idéer. Exempelvis när de känner för att gå ut och vandra. Vandra till Västerås. Eftersom de vill gå tillsammans betyder detta att någon av dem måste påbörja sin promenad tidigare då det faller sej så illa att de ganska så söta flickorna inte delar bostad. Vid närmare eftertanke är nog detta ganska tur.
Nåväl, det råkar vara så att en av dessa, vi kan kalla henne Göran, bor längre från Västerås och följderna för denna blir då att hon är den som får ta första steget och ge sej iväg för att plocka upp sin lilla loppa. Uppdraget är inte särskilt farligt och de flesta skulle nog klara det galant, särsilt då de mer än en gång tidigare har besökt sin vän och under ett flertal tillfällen även rört sej i dennes trakter. Bollen är inte av det slaget. Det är nämligen så att hon inte är känd för sitt bra lokalsinne, snarare motsatsen, och detta ledde under gårdagen till att fröken gick lite långt. För långt. Tre kvarter för långt...Begåvat.

För *** och Loppan har dagen annars gått fint då de både blivit innehavare av datorer i väskan, säkerthetslås i skåpet samt en fjärdedels ost var i magen.

De hoppas också att kvällen blir fin då de ska uppleva gamla minnen och blicka tillbaka till tidaga, och sena, dansuppvisningar både i källare och på Idun.

Tack och hej!

Vi är tjocka...

... Fast de är lugnt vi går dans!


Idag var de inspark. Hur kul som helst och man skulle verkligen göra allt från att låna ett par sockar och be rektorena signera ens mage till att dansa jenka och leka indian.

Dn1 har redan infört fika tisdag Mumms säger jag bara..


Idag efter skolan körde jag och Julia mycket seriös shopping.. NOT !
vi gick runt som döda tuppar och kollade på en massa killkläder bara för dom är så mycket snyggare..
VEM ÄRE SOM HAR EN BRUN KOFTA SOM ÄR RUTIG!? :O

Imorn blir det vanliga lektioner + att vi får våran dator WOOHOO ..
På kvällen så ska jag, min tjockispartner, Emelie och Amanda se på pinsamma filmer från när vi va små DAAAHH! Bara för att ja va ful när jag va liten..


Ikväll var vi två tjocka ute och gick Västerås. MYCKET DUKTIGT AV OSS!

1 - Vi trodde bron skakade för vi var för tunga.
2 - Vi fick se folk skämmas när dom åkte förbi oss.
3 - Julia försökte göra en Max och David bild men var dock för kort.
4 - Vi stor diggar ringsignaler.
5 - Vi blir tutade på flera gånger.
6 - Vi är ganska söta.
(bilder kommer imorn)

Jag orkar inte dagens skämt Sorry..

Kram jossan 


   

Intern kritik ska man akta sej för att publicera

Allt jag kan säga är att bloggandet går i botten. Iallafall mina och Loppans tankar om det. Vi har inte riktigt fått grepp om det här med att skriva inlägg som pekar mot temat, närmare presentation är långt ifrån fixad och veckans outfit, hur går det med den? Inte särskilt bra.

Dagens citat har jag inte heller lyckats särskilt bra med. Härmed visar jag att det här med att skriva officiella dagböcker inte riktigt var min grej. Jag ger dock inte upp utan hoppas på att komma ur min formsvacka, som Maxen skulle kallat det.

Idag = inget citat, bara gnöl = främmandegöring

På återseende!


Sånt som kan göra dej glad, del 1

Det finns saker i livet som är uppenbara att man ska uppskatta (en miljonvinst på en lott är ett bra exempel).
Sen finns det tillfällen och ting som inte är lika självklara.
Det är dessa som kräver listor för att få en fin rankning i människors hjärtan.

Så, här har ni listan på sånt som kan göra dej glad, del 1:

- När du vaknar klockan fem och i panik får för dej att den är sju. Allt är ju uppenbart; från att haft hjärtat i halsgropen, minst, får man nu sova i en timme till.
- När du ska torka bordet och inser att trasan är alldeles ny. Fräschhet är ordet!
- När du hittar en låt som gör dej överlycklig. Behöver jag säga mer?
- En smått humoristisk upplevelse i det vardagliga livet. Uppskattas alldeles för lite.
- När du loggar in på bloggen och inser att det finns nya, trevliga, kommentarer. Låter kanske smått löjligt men jag nämde väl att punkterna inte skulle vara självklara?
- När du öppnar kylskåpet och ser att någon nyss har handlat massa trevligt i matväg. Är magen glad är människan glad.
- Perfekt mogen mango. Det skulle smaka riktigt bra känner jag.
- Uppmuntrande kommentarer. Okej, den var given.
- När du packar i varor efter ett handlingspass och hör hur människan bredvid glatt visslar något mysigt. Vardagsglädje kallas det.
- När du har en dansuppvisning med en tajt grupp på en grym scen med sjukt bra publik och känner att alla tillsammans kommer prestera sanslöst bra. Det gillar vi.

Dagens citat
"Hej, kan vi få en löpsedel?"


First day of the rest of our lives...

...i miss you already.


SPÖREGN SPÖREGN SPÖREGN SPÖREGN SPÖREGN....


Första skoldagen är avklarad.
Var man lite nervös på morgon eller. På bussen satt jag bara och tok pratade om allting bara för att försöka bli mindre nervös, de fungerade icke men de gjorde dock Julia mer nervös.
 
Idag gjorde vi inte så mycket vi träffade klassen, gick runt i skolan och fick skåp sen slutade vi. Jag måste ju säga att Midgård är den finaste skola och danssalarna AAAHH! :D 

Dansklassen verkas vara HELT okej så nu äre bara att tagga 3 år dans tillsammans..

Fast det kändes lite konstigt att inte ha Amanda där.




" Alltså vi kommer bli världens bitch klass "

" Jessica - OHHH men hallå vart är den nu då. 
  Mamma - Vad äre du söker?
  Jessica - Me min mobil jag måste ju ha glömt den på jobbet.
  Mamma - Men du prata ju med mej!?
  Jessica - ÖHm Jaa oj.
"                         

.
Dagens skämt

En målare pratade med en kvinna om uppdraget han skulle utföra hemma hos henne.
I det första rummet sa kvinnan att hon ville ha ljusblåa väggar.
Målaren skrev ned detta, gick fram till fönstret, öppnade det och skrek:
-GRÖN SIDA UPP!
I det andra rummet sa kvinnan att hon ville ha det målat i en mjuk gul färg.
Målaren skrev det i blocket, gick fram till fönstret, öppnade det och skrek:
-GRÖN SIDA UPP!
Kvinnan började ni nyfiken på vad det betydde men sa ingenting.
I det tredje rummet sa hon att hon ville ha en gammelrosa färg på väggarna.
Målaren skrev ned detta, sedan samma procedur igen. Han gick fram till fönstret, öppnade det och skrev:
-GRÖN SIDA UPP!
Kvinnan kunde inte hålla sig längra och frågade:
-Varför skriker du grön sida upp hela tiden?
-Jo, förlåt, säger han. Men jag har anlitat ett gäng blondiner som lägger en färdig gräsmatta åt mej på andra sidan gatan



Kram Jossan.

Usch va äckligt.

Hejsan Hejsan..
så här underbart roligt har man helg varit..

Fredag:

Att sitta 5st i en soffa och titta på Kung fu panda i en Apple iPhone är helt okej men liiite trågt.
Dock såg jag bara början för sen somnade jag.


Lördag:

Kräft fest hemma hos oss.
USCH va äckligt de är att skala dom jag och Pernilla gav upp efter 2 sen lekte vi bara med dom. haha!




På kvällen var de en avskedsfest för Emma som ska lämna oss och flytta till Frankriker och gå skola.
Det var allt från bildspel och frågesport (som jag förlorade Förlåt Emma)  till dikter och väldigt viktigt klädsnack.
LYCKA TILL EMMA!!!


Söndag:

Sista dagen på  sommarlovet tragiskt men sant.

Jag och Pernilla for på motormuseum där dom hade hur många snygga gamla bilar som helst.

Drygt 2-3timmar tillbringades sovande på Pernillas Studsmatta. Så sjukt härligt de va.

Jag är sjukt nevös inför imorn men de går säkert jätte bra.
nu ska jag gå och sova God natt och sov så gott!


Dagen skämt
-Är du klar med julgodiset?
-Ja men det tog nästan knäcken på mej.

Kram Jossan

Life on Mars?

Nu pågår det för fullt en tävling mellan mej och allas vår vän Loppan. Det råkar vara så att jag vet att hon för tillfället också knåpar på ett inlägg, och har gjort det under en längre tid, så självklart känner jag ett stark behov av att publicera mitt före. Detta endast för att kunna säga att jag skrev snabbare och på så sätt bevisa att jag är aningens mer erfaren inom bloggvärlden.

Imorgon smäller det. Dagen då vi ska gå från sommarlovsfluffiga solstrålar till dansanta skolelever är nu mycket nära. Återigen börjar vi första klass men nu på nivå två. Gymnasiet. Personligen tycker jag att det känns som att min äldre syster just påbörjade sina tider på Midgårdsskolan. Detta var dock fyra år sedan så så väldigt nära i tiden är det ju faktiskt inte.

Aja, sista dagen på sommarlovet ägnade jag åt att städa min garderob eller ett mer rättvist ordval skulle vara klädkammare då den är stor som ett mindre rum utan fönster och med extremt lutande tak. Resultatet blev mycket mer golvyta, några tomma kartonger, en påse skräp och lite trötthet i ryggen efter att gått böjd ett längre tag.

Sådärja! Då skulle det vara ett citat då. Detta är verkligen inte dagsfärskt då det sades av min syster i hennes yngre dagar.

Dagens citat
Vill du att jag ska få ha kompis
eller vill du att jag ska dö?

//En mycket nervös tös som nu ska gå för att bättra på hårfärgen


När rubriker inte stämmer med innehåll är för mej en favorit...

För det första ska jag påminna om tematävlingen som är i full gång. Dock är jag medveten om att vi inte varit särskilt tydliga men nu ska det bli ändring på detta. Iallafall från min sida. 
Om du bestämt dej för att lägga av en gissning är det bara att anmäla den som kommentar eftersom vi ser vem som skrivit först. Är din tanke lite fel kan det förstås tänkas att du ger en ledtråd till någon annan. Det är däremot smällar man får ta...

Eftersom vi är tämligen nya på området har vi inte, enligt min mening, hunnit få till något riktigt flyt. Fler kategorier än "Allmänt" är inte kirrade och bloggen har fortfarande samma skrud utan både bilder och närmare presentation. Den som väntar på något gott...

Idag ska däremot något extraordinärt ske! För första gången på Break A Leg kommer det nu visas annat än text i inläggen. Med andra ord ett fotografi. Detta kan nästan vara en inofficiell "Dagens Outfit".
Observera gärna diverse glada färgkombinationer.


Jag är fullt medveten om att formatet inte riktigt stämmer men i framtiden, när jag har mer kunskap inom bloggen, kommer det bli annorlunda...

Dagens citat
Du...du skulle visst gå och ta ut nån art....ton.

//Julia


En sång om ingenting

Ibland har man mycket få idéer och att då skriva ned dessa icke-existerande tankar har aldrig varit min starka sida. Man kan säga att jag är mycket ny på området. Så istället för att skriva några föga rader om ingenting går jag dirket på dagens (dock gårdagens) citat.

"Jag var vaken 36 timmar det dygnet"
Ja, och det märks fortfarande på ditt yttrande unge man.

Tack för mej!
//Julle, mitt första smeknamn är härmed officiellt


Go´morron Go´morron bloggen...

...Fast egentligen är det ju ganska sent.

Idag for Jag,Pappa,Jennie,Johanna och Sofia till paradisbadet och badade hela dagen.
Det var ju lite roligare när man va liten men då bottnade man ju ingenstans, nu är vattent endast till midjan. HAHA!
Men ack så kul de är att åka alla rutschkaner :D

Lite död var man ju när man kom hem så lite gräddstuvad pyttipanna (Sjukt gott alltså) och Sällskapsresan(helt klart värd film) vart den perfekta kvällen.


Att bara ha ett långt ögonbryn är INTE OKEJ killar..


Kissie filmern på Sara och Ida. Skrattar så jag börja gråta.
"Jag har köpt  en tröja i sju olika färger" HAHAHAH!!! 
Ni är ju underbara. <3

Dagens skämt.
En blondin ringer till sin pojkvän och säger
- Kan du komma över och hjälpa mej.
Jag har ett jättepussle och kan inte komma på hur jag ska göra.
Hennes pojkvän frågar.
- vad ska det bli när de är färdigt då?
Enligt bilden på lådan ska det bli  en tupp.
Pojkvännen bestämmer sig för att gå över och hjälpa henne.
Hon släpper in honom och vissar honom alla pusselbitarna på bordet.
Han tittar på bitarna en stund. Sedan tittar han på lådan och säger.
- För det första, det spelar ingen roll vad vi gör.
Vi kommer aldrig kunna sätta ihop bitarna till någon som liknar en tupp.
Han tar hennes hand och fortsätter.
- Nu tar vi en kopp kaffe och sen, Han suckar djupt., sen stoppar vi tillbaka alla
Corn Flakes i paketet igen.


Kram Jossan

It sounds so sweet...

...Comin from the lips of an angel.


Sitter och lyssnar på  Hinder - Lips of an angel  sjukt bra låt.


Regn Regn Regn Regn Regn tar vattnet aldrig slut!?
Nu vill jag ha tillbaka solen så man kan bli lite brun innan skolan börjar iaf.

Skolan börjar om 5 dagar och jag är sjukt taggad. Mest taggad är jag ändå på att lära mej balett (tro de eller ej).
Fast lite nerövs är jag ju förstås jag menar tänk om man är så mycket sämre än alla andra!?
Men som tur är har jag ju Julia så själv blir jag ju inte vilket känns mycket bra.


Idag har ja inte gjort något vettigt utan bara kollat på tv,läst en tidning och suttit vid datorn.

Har äntligen fått tillbaka min älskade kamera som varit på lagning så nu blir bilder till tusan kan ja lova!



Dagens skämt
Blondinen skulle ut och pimpla. Hon köpte allt hon behövde och lite till och begav sig iväg till närmaste is. När hon började borra ett hål hördes en röst
- DET FINNS INGEN FISK UNDER ISEN.
Blondinen skyndade att leta upp en ny plats och började borra. Åter igen hördes rösten
-DET FINNS INGEN FISK UNDER ISEN.
Blondinen darrade på rösten och ropade
-Ä är d du gud eller?
rösten svarade
-NEJ jag är vaktmästare här i ishallen!




Kram Jossan!

You can always look at the negative...

...But you should always live in the positive

http://www.youtube.com/watch?v=SfLX3e5VRlg
När jag och Jossan igårkväll satt och planerade vårt bloggande gick denna låt lika mycket på högvarv som våra hjärnor och därav går den för våran del under namnet Blogglåt. Egentligen heter den Positivity och sjungs av en talang likt ingen annan. Allas vår Stevie Wonder!   

Såå...
Det fina med regn är att man kan gå på stan utan att det blir sju resor för varmt.
Det ännu finare är att inte tillräckligt många har insett detta och därför har man också relativt mycket utrymme på affärer, i provhytter och på gatan.
Finast av allt är nog VCT-tröjor trots allt.

E.M.D!!
E.M.D!!
E.M.D!!
Om jag hade varit en fan av dom kan jag meddela att jag varit överlycklig idag då just dessa stod utanför ingången till Kungspassagen. Helt okej!

Dagens Citat
Våga ta första steget.
Du behöver inte se hela trappan,
bara första steget.

//Julia



Tema ett


Härmed förklarar vi tematävlingen öppnad. För första gången någonsin.
Break A Leg!




                                                                                                                                                                                            

Dagens skämt
Alla barnen såg en katt,
utom Ludvig för han såg ingen



Dagens citat
"Julia, vilket brett huvud du har!"
- Sagt av en mycket omtänksam storasyster



Tro det eller ej men nu har vi klarat av att skriva hela två inlägg och inom några dagar ska bloggen få sin snyggaste outfit!
Puss och kram

Break A Leg

Välkommen till våran enkla, men ack så fina, blogg. I nuläget har vi inte koll på någonting och vi kan bara hoppas att detta går vägen.

I tre timmar har vi nu suttit och spånat på namn. Allt från julandeloppan och josefinienkub till josefinochjulia och julianylander. Det ena förslaget vackrare än det andra. Slutligen valde vi då det mycket fyndiga namnet "Break A Leg". Går att tolka både bokstavligt och bildligt och ändå blir det rätt.

Följer Du denna blogg kan vi meddela att du kommer få njuta av ett hopkok av dagens skämt (Jossan, alias Loppan, står för den punkten), dagens citat (Julia, har-alldeles-för-många-smeknamn, är tvingad till detta) och veckans outfit. Redan i förväg kan vi säga att denna oftast kommer bestå av mjukisbyxor då det är mycket svårt att dansa i jeans.

Då och då kommer vi även bjuda på teman och Din uppgift blir då att lista ut vad detta är. Under första dagen kommer vi vara smått otydliga med temat men ju längre tiden går desto lättare blir det. Den som först gissat rätt belönas med en skriftlig intervju som publiceras på denna fantastiska blogg. Hela idén är mycket rolig och vi har kommit på den alldeles själva!

Detta var vårat första inlägg i bloggens oändliga värld och vi önskar Dej en trevlig kväll!

//Josefin och Julia


RSS 2.0