Julia har mycket bra lokalsinne, få smeknamn och bryr sej inte alls om väder och vind

Idag mina vänner har Julle mycket att berätta! Solen lyser in genom fönstret men trots detta blir hon inte bländad. Om hon inte lyfter blicken märker hon inte ens de mycket oroväckande molnen på himmlen och hon tror nästan att det fortfarande är sommarlov. Fröken Juttan som anade att hon inte är av den sortens människa som påverkas särskilt mycket av vädret har nu insett motsatsen. Den runda, gula cirkeln gör henne mycket glad.

Ibland får Jullan och Loppan glada idéer. Exempelvis när de känner för att gå ut och vandra. Vandra till Västerås. Eftersom de vill gå tillsammans betyder detta att någon av dem måste påbörja sin promenad tidigare då det faller sej så illa att de ganska så söta flickorna inte delar bostad. Vid närmare eftertanke är nog detta ganska tur.
Nåväl, det råkar vara så att en av dessa, vi kan kalla henne Göran, bor längre från Västerås och följderna för denna blir då att hon är den som får ta första steget och ge sej iväg för att plocka upp sin lilla loppa. Uppdraget är inte särskilt farligt och de flesta skulle nog klara det galant, särsilt då de mer än en gång tidigare har besökt sin vän och under ett flertal tillfällen även rört sej i dennes trakter. Bollen är inte av det slaget. Det är nämligen så att hon inte är känd för sitt bra lokalsinne, snarare motsatsen, och detta ledde under gårdagen till att fröken gick lite långt. För långt. Tre kvarter för långt...Begåvat.

För *** och Loppan har dagen annars gått fint då de både blivit innehavare av datorer i väskan, säkerthetslås i skåpet samt en fjärdedels ost var i magen.

De hoppas också att kvällen blir fin då de ska uppleva gamla minnen och blicka tillbaka till tidaga, och sena, dansuppvisningar både i källare och på Idun.

Tack och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0