Sånt som kan göra dig glad, del...?

  • Att gå på vägen och blunda en kväll i April. När man blundar ser man inte (konstigt nog) snön som är kvar och de lite kyliga brisarna kan lätt tas för en kväll i början av maj. Och vem blir inte glad av maj? Tänk månaden, jag känner inte så många som heter Maj.
    Tips: Ha gärna en kompis med dig eller gå på en mindre gångbana. Tänk på att det är väldigt svårt att går rakt så öppna gärna ögonen med jämna mellanrum för bättre kontroll.
  • När du kommer till busstationen och ser en extrainsatt buss. Det var jag med om idag. Direktbuss till på köpet!
  • Extravarv med bussen i rondellen. Spontana företeelser, enkla men ack så underskattade.
  • Klorbusschauffören nummer 1. Mannen, myten, legenden! Killen som kirrar extravarven, släpper av folk i farten, äter sin frukt varje morgon innan han släpper på de frusna passagerarna och dessutom stänger dörren innan man knappt hunnit in. Till råga på allt kör han alltså klorbussen; den lilla bussen som luktar klor och har en inredning från kanske 1930. Ändå gillas han! Allt är av ren välvilja, jag lovar.
  • Kunskapshumor! Det må låta en smula nördigt men det är ljuvt. Att skratta gott åt till exempel icke-existerande svenska ord kan aldrig skada.
  • Brämhults Jordgubb-Lime. God så det skriker om det!
  • En båttur i Ockelsjö tillsammans med systrarna och Jollo. Helst med sol och ett fiskespö, som bara en egentligen kan behärska. Mer behövs inte sägas.
  • Vännäsdagarna. Gärna med värme i överskott. Sommar, mycket folk, sena nätter, goda vänner, musik, karuseller. Det pirrar så där i magen som det bara gör när man längtar efter nånting, när jag tänker på det!
  • Att diska en sen sommarkväll efter att ha haft vännerna på besök. Ett fenomen som jag under den senaste tiden kommit på faktiskt är mysigt. Diskningen är en speciell känsla. Det låter helt dumt, jag vet, men det mysiga går inte riktigt att förklara.

Dagens telefonsamtal
M - Men vi ses på Åhléns..Eller nej, gamla Domus, Konsum eller vad heter det...kungs..nej vänta
A - HEJDÅ!!

Glad påsk!

Kommentarer
Postat av: amanda

Glad påsk sötis!

Kunskapshumor gillar vi. Och juicen. Gärna kombinerat, borde vi prova. Och dagens telefonsamtal förstås.

2009-04-09 @ 16:35:20
URL: http://rubkubb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0