Dags att dementera

Loppan ljuger så det står härliga till! Det är därför jag finns. Någon måste ju ha på sitt ansvar att förklara vad som är sant och falskt här i världen.

Jag vill börja med att säga att jag är inte så blåst som det framstår i det tidigare inlägget. Jag tänker bara så långt att Loppisen inte hänger med.
Här kommer försvaret:

- "Det roliga var ju att vi stod i en lång cirkel"
Okej, det enda problemet är mitt minne. Jag kom helt enkelt inte ihåg hurvida vi stod i en lång rad eller i en stor cirkel när vi körde veven-i-kombination-med-dunka-plåt-utan-plåt (en vacker dag kanske jag filmar och visar) i en stor grupp under Vännäsdagarna. För att slippa ljuga och säga fel la jag helt enkelt ihop alternativen och resultatet blev den kursiva meningen ovan. Inget fel där inte!

"Josefin och Julia var ute och gick med deras hund Fiffi.
Plötsligt försvinner Fiffi.
-Vi måste ju leta efter hon!! säger Josefin.
Julia tittar upp i luften och skriker FIIFFFFFII..."
Det nämndes inte att detta skedde under en teaterlektion och ingen har sagt att allt där måste vara verklighetstroget! Källkritik mina vänner!

Och nej David, du behöver inte vara orolig att The Flea (inte jag heller för den delen) besegrade dina gitarrkunskaper.

Ljugloppan!

Sådärja! Efter att egenhändigt lagat mina tights med nål och tråd och varit överlycklig att min forna syslöjdlärare inte såg resultatet ska jag nu gå och sova för att ladda inför mitt livs första balettlektion... Break A Leg Julia!

Dagens citat
- Men om dom står där så får ju aporna hur mycket plats som helst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0