Nu brinner ljus i mörka rum...

...nu blundar tvivlet för en stund.
Vissa typer av rubriksättningar är verkligen svåra att bryta. Hur jag än gör slutar det i stor procentuell del av fallen med delar av en låt.

Lovet är nu här och det hördes i omklädningsrummet. DN1 skulle lätt kunna förväxlas med en apfarm, alternativt dagis, i vissa lägen. En fredag innan nio dagars ledighet är ett mycket bra exempel.

Vissa nackdelar följer dock med trevligheterna; allt ska hem. Näst intill allt iallafall. Böcker, kläder, mat (insåg här och nu att jag har två riskakor i mitt skåp som troligtvis är långt ifrån okej i nuläget). Följden kan nog de flesta räkna ut. Tyngd av en väska vandrade Julia i sin ensamhet mot bussen. I lurarna spelades först två låtar av Red Hot Chili Peppers, som sedan byttes ut mot Who Took The Merry Out Of Christmas. När den efterlängtade bussen äntligen kom släpade hon sin röda bag in i fordonet och det var nån gång vid denna tidpunkt som hon bestämde sej för att så fort hon kom hem väga sin extravikt, dvs väskan. I sitt huvud föreställde hon sej hiskerliga siffror som resultat men inte hiskerliga nog. 10,1 kilo stannade vågen på!

Dagens citat
Fika, fika, fika!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0